Niet alle omgevingen, risico’s en dreigingen zijn hetzelfde, daarom is beveiligen vaak specifiek in plaats van generiek. Onze trainingen zijn realistisch, intensief, praktijkgericht en vinden plaats op de werkplek, tijdens de uitvoering van het werk.

Ons doel is om medewerkers binnen een korte tijd grote stappen in hun ontwikkeling te laten zetten waardoor de kwaliteit van de beveiliging wordt verbeterd. Kwaliteit die past bij de omgeving, taken en verantwoordelijkheden. Kwaliteit die uw opdrachtgever van u eist en voldoet aan zijn wensen.

De trainingen zijn ‘on the job’ wat betekent dat wij uw medewerkers begeleiden en coachen terwijl zij hun werkzaamheden uitvoeren. De trainingen zijn praktijkgericht omdat de inhoud overeenkomt met de taken en verantwoordelijkheden die ter plaatse gelden. Maatwerk dus, doelgericht en effectief. Er wordt soms meer van u verwacht dan alleen maar ‘beveiligen’.

Wilt u zich onderscheiden in kwaliteit? Neem dan contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek. Wij helpen u graag verder.