Resultaatgerichte trainingen

Preforce Consultancy verzorgt sinds 2017 trainingen en workshops over proactief beveiligen. Praktijkgericht, interactief en zonder poespas. De actuele situatie bij u in het bedrijf is daarbij altijd ons uitgangspunt. Onze workshops en trainingen verzorgen we in company of op één van onze locaties. Ook voeren wij Red Teaming-opdrachten uit: een krachtig instrument om beveiligingsmaatregelen te testen en te beoordelen. Het resultaat: beveiligingsbewuste en zelfverzekerde medewerkers!

Voor wie?

We trainen stewards, beveiligingsmedewerkers, handhavers, buitengewoon opsporingsambtenaren, toezichthouders en receptie- en servicemedewerkers in proactief beveiligen en het verhogen van het beveiligingsbewustzijn.

Waarom kiest u voor Preforce?

‘Mijn medewerkers zijn meer omgevingsbewust geworden.’ ‘De security mindset is positief veranderd.’ ‘Procedures binnen mijn bedrijf worden sneller opgevolgd.’ ‘De kwaliteit van de beveiliging is verbeterd.’ Zomaar enkele reacties die wij krijgen na een training voor beveiligingsmedewerkers. Waarom kiezen mensen voor ons? Allereerst omdat we in korte tijd veel resultaat behalen. Onze trainingen bestaan uit één dag, workshops zijn een halve dag of korter. Onze workshops en trainingen zijn voor iedereen te volgen. Ze zijn praktijkgericht, zonder onnodige informatie.

Onze trainers

Uw medewerkers worden getraind door professionele en gemotiveerde trainers en acteurs uit de praktijk. Zij putten uit hun eigen ervaring en vertellen hierover. Ons team werkt dagelijks aan het actualiseren van de inhoud van de trainingen en workshops en past de inhoud aan uw praktijksituatie aan. Tijdens de training leren onze trainers de deelnemers na te denken over wat ze zien, horen, voelen en doen. Zo verhogen wij in korte tijd het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers!