Afgelopen periode hebben wij weer diverse masterclasses gegeven. Een masterclass Proactief beveiligen hebben wij mogen geven aan docenten en medewerkers van het opleidingsinstituut voor Politie en Beveiligingspersoneel (OPB) uit Sittard. Deze masterclass werd gegeven in het F4SEC Maasland Security Centre in Maaseik (B). Tijdens deze docentendag ontstonden er mooie interactieve discussies en is er veel kennis gedeeld en uitgewisseld.

Een masterclass Red Teaming hebben wij samen met Port Security Academy gegeven aan ISPS toetsers en toezichthouders. De deelnemers hebben daarbij kennis gemaakt met de criminele planningscyclus, de BowTie en de daad-dader-matrix. Ze hebben een dreigingsanalyse gemaakt en zijn in de huid van de tegenstander gekropen. Een leuke maar bovenal leerzame dag voor alle aanwezigen!

Hoe zit het met uw risico-intelligentie?

Waarom het beschikken over risico-intelligentie belangrijk is wordt u uitgelegd in het boek van Dylan Evans. Een echte aanrader waarin u kennismaakt met een geheel nieuwe aanpak om met risico en onzekerheid om te gaan.

Titel boek: “Hoe risico-intelligentie zorgt voor betere beslissingen in onzekere situaties” ISBN: 978 9057 439 0.

Ook onderstaande oneliner van Robert T. Kiyosaki wil ik u niet onthouden. Zijn quote is redelijk actueel momenteel.

The more security you seek, the less freedom you have

Contact

Wilt u meer informatie over onze masterclass? Neem dan contact op.