Als je iets wilt leren, zoals bijvoorbeeld ProActief beveiligen dan betekent dat ook dat je je gedrag moet veranderen. Bij ProActief beveiligen kijk je anders naar je omgeving. Je gaat anders waarnemen, analyseren en reageren. Je bent proactief i.p.v. reactief, met als doel je werk effectiever te maken waardoor je beter en sneller kan beslissen. We weten allemaal dat gedrag veranderen tijd, moeite én energie kost.

Om gedrag te veranderen en ProActief beveiligen je eigen te maken is dus ook tijd, moeite en energie nodig! Juist daarom is het dus belangrijk dat je op de werkvloer goed begeleid en gecoacht wordt door je teamleider, interne opleider of eigen trainer. Iemand die je scherp houdt, motiveert en je voedt met actuele informatie over risico’s, dreigingen en MO’s van potentiële tegenstanders. Bij Preforce Consultancy geloven we heilig in het feit dat de aanwezigheid van een eigen trainer binnen een organisatie belangrijk is om iedereen bij de les te houden.

Dat is dan ook de reden dat wij binnenkort starten met een meerdaagse training die is bedoeld voor leidinggevenden binnen organisaties en bedrijven.

Heeft u vragen over de meerdaagse trainingen? Neem dan contact op.